Lions Struer

ForsideStruer videoKlubbenDownloads & kontaktAktiviteterAktivitetsmidler anvendtLinks

Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk
Klub nyheder RSS-feed
Hvad er RSS?

Klik her for besøge Nextwave

Kom foråret i møde med gødning fra Lions

Igen i år har Lions Struer et godt tilbud til alle haveejere, så de nemt og billigt kan få haverne gjort forårsklare.

Vi sælger, hvad du skal bruge af gødning og kalk til absolut konkurrencedygtige priser og nok så vigtigt - vi tager slæbet og leverer til døren !

Samtidig støtter du et godt formål i form af Lions humanitære arbejde.
Hvert år donerer Lions Struer ca. kr 150.000,- til humanitære formål, hvor størstedelen anvendes i Struer kommune, bl.a den årlige julehjælp, opsætning af hjertestartere, international udveksling for unge - og alle de indsamlede midler går ubeskåret til donationer, ingen anvendes til administration og lønninger. Overskuddet fra gødningssalget bidrager til vores humanitære arbejde.

I uge 8-9 bliver bestillingssedler uddelt i byens postkasser, med oplysning om vore produkter, betaling og levering.

I midten af marts måned leverer vi det bestilte til din adresse, det er da nemt !
Men du skal dog selv sprede gødning og kalk.

Du kan finde en elektronisk bestillings blanket her:  "Downloads & Kontakt "

Klik her for at sende en mail til Lions Danmark