Lions Struer

ForsideStruer videoKlubbenDownloads & kontaktAktiviteterAktivitetsmidler anvendtLinks

Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk
Klub nyheder RSS-feed
Hvad er RSS?

Klik her for besøge Nextwave

Ungdomsudveksling med Lions Danmark er noget helt særligt og værd at prøve

Link to Lions International YCE info

Et af Lions International formål er at skabe og opretholde en atmosfære af forståelse mellem verdens folk. Derfor bringer Lions Danmark unge mennesker i alderen 17 - 21 år sammen på internationale ungdomslejre for at skabe forståelse for de forskellige kulturer.

Lions Internationale ungdomsarbejde arbejder på tre områder:

•     Arrangere ungdomslejre i Danmark
  •     Være værtsfamilie for et ungt menneske, der besøger Danmark
  •     Udsendelse af unge fra Danmark til ungdomsudveksling i andre lande.

Der er meget stor forskel på unges ferie sammen med venner og bekendte og de arrangementer, Lions står for. Forskellen opstår ved at unge fra mange lande/kulturer/folkeslag placeres i samme lejr, "tvinges" til at være sammen og samarbejde i den periode, lejrene er aktive. Under et ophold hos en værtsfamilie får de unge tillige mulighed for at være aktiv deltager i en fremmed kultur og families daglige rutiner, i stedet for at betragte det på afstand, som når vi er på ferie.

Se Katrines Youtube fra Israel turen 2017

Se Katrines artikel om Israel turen 2017

Kontakt din lokale Lions klub og få mere at vide

Hent Ansøgningsskema her