Gødning og kalk

Kom foråret i møde med gødning fra Lions

Igen i år har Lions Struer et godt tilbud til alle haveejere, så de nemt og billigt kan få haverne gjort forårsklare.
Vi sælger hvad du skal bruge af gødning og kalk til absolut konkurencedygtige priser, og nok så vigtigt - vi tager slæbet og leverer til døren !

Samtidig støtter du et godt formål i form af Lions humanitære arbejde. Hvert år donerer Lions Struer ca. kr. 150.000 til humanitære formål, hvor størstedelen anvendes i Struer komune, bl.a. den årlige julehjælp, opsætning af hjertestartere, international udveksling af unge - og alle de indsamlede midler går ubeskåret til donationer, ingen anvendes til administration og lønninger. Overskuddet fra gødningssalget bidrager til vores humanitære arbejde.

I uge 8-9 bliver bestillingssedler uddelt i byens postkasser, med oplysning om vores produkter, betaling og levering. I midten af marts måned leverer vi det bestilte til din adresse, det er da nemt !

Men du skal dog selv sprede gødning og kalk.

t