Lions julelotteri

Lions Julelotteri 2021

Salget af Lions julelotteri er godt i gang

Igen i år har Lions Club Struer lavet et Julelotteri. Lodsedlerne sælges via forskellige foreninger, hos vore sædvanlige forhandlerbutikker og af Lions medlemmerne.
Der er god grund til at købe lodsedlerne, siger Lions medlem Jørgen Abildtrup. Der er samlet gevinster for over 100.000 kr. Gevinster som for en stor del er skænket af kommunens virksomheder.
Overskuddet fra hele salget bliver uddelt til sociale og humanitære formål, både nationalt og internationalt. Størsteparten af overskuddet bliver uddelt i lokalområdet, efter ansøgninger som sendes til Lions Club Struer via vores hjemmeside.
Lions lodsedlerne kan købes frem til den 13. december 2021, hvis der er flere tilbage – så vent ikke med at købe. Fredag den 26.11.2021 – på Black Friday - kan lodsedlerne købes i vores salgsbod på Gågaden i Struer. Her kan I møde flere Lions medlemmer som udover at sælge lodsedler og Lions kalender 2022, også vil kunne fortælle jer om Lions og clubbens virke, slutter Jørgen Abildtrup

Lodsedlerne vil også være til salg i følgende butikker i Struer kommune:
Ådalens Kiosk
Bog & Ide / Legekæden
Design Frisør
SuperBrugsen
Løvbjerg
Struer Museum
Profil Optik
Imerco
Kop & Kande
XL-Byg Tømmergården
Sparekassen Vendsyssel
Huset Arthur
Vestjysk Bank
Sparekassen Thy
Astrup Optik
Købmandsgården Asp
Spar Humlum
Resen Landhandel
Min købmand i Hjerm
Herudover vil mange foreninger også sælge lodsedlerne til deres medlemmer.
I er altid velkommen til at spørge Lions medlemmerne, om Lions Clubs virkeområde, det kan I gøre i gågaden den 29.10.2021.
Ved at købe en lodseddel i årets Lions julelotteri, er man i den grad med til at hjælpe andre.
Hele overskuddet ved lodseddelsalget går ubeskåret til humanitære og andre gavnlige formål, både lokalt, nationalt og internationalt.
Lions medlemmerne betaler nemlig selv administrationen, altså 0% går til administration, så alt der tjenes ind, kan deles ud igen.
Udover at I via Lions hjælper andre, så kan der også være bonus til jer, som køber af lodsedlerne, i form af pæne gevinster, såsom kontantgevinster eller gaver som er sponseret af lokale firmaer. Lodtrækning foretages i perioden 16. til 23. december 2021.
Så der er god grund til at støtte salget og købe lodsedlerne i Lions Julelotteri.
Lodsedlerne kan købes indtil 10. december 2021, men skynd dig, inden der bliver udsolgt, siger Jørgen Abildtrup fra Lions Club Struer.