Hjem - Lions Struer

Menu

lions adventure

Min tur med Marilyn Anne

Jeg har haft en rigtig god tur på Marilyn Anne. Jeg er blevet bedre til at møde nye mennesker, og har lært en masse nye ting. De første 2 dage var vi på en lejr, og de 5 andre dage var vi ude og sejle. På lejren lavede vi nogle aktiviteter for at lære hinanden at kende. En af de sjoveste aktiviteter var den med duplo Lego klodser ude på drengenes badeværelse, hvor man skulle lave en Lego figur, som den anden halvdel af holdet forklarede.
Vi kom om bord på Marilyn Anne i Hals. Så sejlede vi til Løgstør, så til Fur, Thisted og til sidst Struer, hvor sejlturen endte. Det var meningen, at vi også skulle have været på Livø og ligge for anker i Dover Odde, men det kunne vi desværre ikke, fordi det blæste for meget, til at det ville have været behageligt for os. Til gengæld var resten af sejlturen rigtig god. Vi spillede blandt andet en hel masse Uno, efter at der var en der havet købt det, fordi det ikke var iblandt skibets udvalg af spil. Det var også hyggeligt om aftenen, hvor der blev læst godnathistorier af H. C. Andersens eventyr. 
I Løgstør sejlede vi på Frederiks Kanal med en lille turbåd, og to guides som fortalte om kanalens historie og nærmeste fremtid. På Fur lavede vi en fodboldturnering imellem vores 3 hold, køer, hunde og får. I Thisted prøvede vi kabelbanen, som fornyeligt var blevet renoveret. Kabelbanen havde flere ting, man kunne stå på vandski, kneeboard og 2 andre boards som man stod på, det ene med finner det andet uden. I Struer blev vi hentet af s familie, fordi turen var slut, og vi skulle hjem

Følg Lions