Lions StruerForsideStruer videoKlubbenDownloads & kontaktAktiviteterAktivitetsmidler anvendtLinks
  Kalender   Gødning og kalk   Biograftur for handicappede   Ungdomsudveksling YCE   
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk
Klub nyheder RSS-feed
Hvad er RSS?


Klik her for besøge Nextwave

 

Sådan skaffer vi pengene:

Julelotteriet er vores vigtigste aktivitet idet denne aktivitets overskud udgør ca halvdelen af de indsamlede midler pr år. Aktiviteten starter medio november og slutter medio december, hvorefter udtrækningen af gavekort samt hovedgevinsterne finder sted i perioden frem til jul. Trækningslister offentliggøres i denne periode dagligt i dagbladet.   

 

Tombola  Vi afholder en gang om året tombola, sædvanligvis i forbindelse med forårets "Open by night" arrangement.

 

Kalender aktivitet: Lions kalenderen udkom for første gang i november/december 2008 - altså en 2009 kalender. Kalenderen er en såkaldt familie kalender, dvs. en kalender af den type hvor man kan skrive hvad de enkelte familiemedlemmer skal på en given dato. Kalenderen er dermed med til at give hele familien et samlet overblik over familiens aktiviteter. Udover at være en kalender som familien kan gøre brug af i det daglige så er den også en fryd for øjet idet den er krydret med særdeles flotte fotos fra lokalområdet.

  

Gødningsaktivitet: Er en aktivitet, hvor vi i samarbejde med Resen Landhandel sælger havegødning, kalk mv. Salget foregår en gang årligt i det tidlige forår 

Din garanti for at dit bidrag hjælper:

Hele overskuddet fra vore aktiviteter går altid ubeskåret til de projekter vi støtter. Klubbens egen administration og administrationsudgifter for Lions Danmark og Lions International betales af medlemmerne selv gennem et årligt kontingent.

 
Klik her for at sende en mail til Lions Danmark